Pandemin över.. eller?

January 12, 2023
Dela inlägg

Corona-fallen ökar runt om i Europa igen och det är troligt att vi får se en ny våg nu under hösten.

Arbetsplatser; en typisk miljö där smittspridning sker och orsakar sjukdomar samt sjukfrånvaro."Även om vi inte är där vi var för ett år sedan, är det tydligt att covid-19-pandemin fortfarande inte är över", sa WHO:s Europachef, Hans Kluge, och ECDC:s (European Centre for Disease Control)  direktör, Andrea Ammon, i ett gemensamt uttalande .

https://www.euronews.com/2022/10/13/health-coronavirus-europe

Sverige som har en relativt hög vaccinationsgrad kan det ändå befaras att seniorer och andra riskgrupper återigen kommer att drabbas hårt i vinter eftersom säsongsinfluensan även den väntas bli svår.

..den första och enda UV-lampan som eliminerar patogener i miljöer där människor samtidigt kan vistas.

Vi på UVCSafe är övertygade om att det är viktigt att vi på bred front börjar använda det absolut mest effektiva verktyg vi har mot coronavirus, nämligen UVC-ljus i spektrat 222 nanometer. Det inaktiverar virusets RNA och bryter dessutom ner spikproteinerna, som är patogena i sig. Den tekniska innovationen kan användas helt oberoende av vilken typ av inomhusmiljö eller verksamhet det rör sig om. Vi har den första och enda UV-lampan som eliminerar patogener i miljöer där människor samtidigt kan vistas. Låt oss hjälpa er att skydda er långt bättre än vad munskydd och handsprit förmår. Kontakta oss så berättar vi mer. Och framförallt, var försiktiga med er själva och varandra.

Dela inlägg