UV-ljus för det nya normala

Krav och efterfrågan på smittfria och säkra miljöer har ökat kraftigt som en konsekvens av en global pandemi. Bli först med att skydda dina anställda, kunder och omgivningen med patenterad UV ljusteknologi.

produktbild_uvc.png

UV222 - Ett helt nytt och patenterat UV-ljus 

En säker och effektiv lösning inom desinfektion för alla offentliga miljöer. Med hjälp av den senaste tekniken inom UV-ljus minimeras smittspridningen i miljöer där människor befinner sig. Våra produkter kan nu användas i alla inomhusmiljöer där risken för smittspridning är stor på grund av frekvent användning av toaletter, pentryn och entréer där virus och bakterier frodas mest.

Säkerhet

När du väljer en lösning från UVC-safe så kan du känna dig trygg med att säkerheten alltid kommer i första hand. Tack vare den patenterande UVC ljusteknologin är våra produkter säkra att användas där människor och djur vistas.  

Hållbart och klimatsmart

Förbättra er hållbarhetsprofil och minska användningen av kemikalier och rengöringsmedel. Våra produkter är helt fria från farliga ämnen, tungmetaller och lämnar inga biprodukter.

Minskad sjukfrånvaro

Vi erbjuder lösningar för både större och mindre utrymmen som dessutom är betydligt mindre kostsamma än konsekvenserna av att inte ha några. Motverka
smittspridning genom enkla metoder och skapa trygga miljöer för era anställda och kunder. Spar in på minskad personalfrånvaro och öka era kundbesök.

Certifikat för era utrymmen

Vi levererar och installerar önskat antal UV-anläggningar efter överenskommelse. När allt är klart får ni en tydlig märkning som garanterar om att ert utrymme nu är trygg och smittfri efter varje besökare. 

Forskare i laboratorium

Eliminera hälsorisker redan nu!

Ultraviolett ljus bryter alla typer av virus och bakterier och minskar risken för återkommande sjukdomar såsom corona, influensa etc.  Det finns tusentals studier som påvisar den senaste UVC-ljusteknkens fördelar.

 

Kontakta oss för vidare konsultation om hur ni enkelt kan få er arbetsmiljö med minskad smittspridning redan idag.